KONTAKT


Ne jemi këtu çdo ditë për t’ju shërbyer ushqim cilësor dhe të garantuar.

“Nëse keni mbetur të kënaqur flisni për ne, nëse jo atëherë hajde flisni me ne”.

Ju falenderojmë për besimin tuaj të vazhdueshëm.


Cel :

+355 68 41 68 898

Tel :

+355 42 235 399

Adresa :

Rruga “Artan Lenja”, Vila Nakuçi, Kati 2

Pranë Inxhinierisë së Ndërtimit

Tiranë, Albania

E-mail :
E-mail :
SEND A MESSAGE