Historia Jonë

about our background

Bereqet

catering

Bereqet Catering filloi aktivitetin e tij ne vitin 2007.

Me nje eksperience 11 vjecare ne kemi 5 qendra prodhimi me mbi 6500 tabldote ne dite, Bereqet shperndan ushqim ne me shume se 21 institucione.

Ne jemi te hapur ndaj ndryshimeve. Te respektuar ndaj njerezve qe na rrethojne , mbeshtetes dhe te zote te punojme ne grup.

Nga viti 2007 kemi patur nje ndjekje pozitive nga ana e klienteve duke u bazuar ne 3 politika kryesore 

Play Video

Politika

e cilesise

Synimi yne eshte te jemi te suksesshem. Ne cdo rast te plotesojme kerkesat e klienteve tane duke mbajtur cilesi te larte me nje teknologji dhe sherbim bashkekohor.
Në sherbimet e ushqimit per nje cilesi te larte jemi bazuar mbi disa tema:
Personel i pergatitur dhe produkte cilesore, mbajtja e kontaktit te vazhdueshem dhe nje sherbimi korrekt me klientin , marrja e nje sasie te vogel te ushqimit te gatuar per ruajtje 72 ore per te mundesuar kontrrollin e tij.

Come & visit us

get to know us

Politika

e mjedisit

Ushqim i kontrrolluar dhe pakesim i tepricave.

Investime te planifikuara ne
faktoret e mjedisit.

Zhvillim i mjedisit.

Come & visit us

get to know us

Politika

  e Prodhimit

Pergjegjsia e ekipit eshte qe stafi i personelit prodhues te punoje duke treguar kujdes per shijet dhe shendetin e garantuar qe jep ky prodhim.
Kuadri i prodhimit te ushqimit , higjena ne sherbimin publik duke arritur standartet, rrit edhe prodhimtarine.

Come & visit us

get to know us