Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Menu

Lazanja

Lazanja

Sytlaç

Sytlaç

Trileçe

Trileçe

Sallatë Ruse

Sallatë Ruse

Koce në zgarë

Koce në zgarë

Petulla me maja

Petulla me maja

Rreth Nesh

17 vjet eksperiencë - 4 qendra prodhimi - Me 12.000 tabldotë në ditë.

Shpërndan ushqim në më shumë se 17 institucione
4 inxhinier ushqimor, kimist, 5 teknikë ushqimor, specialist ushqimi dhe personeli i shërbimit
me më shumë se 130 veta.

Bereqet Katering është i hapur ndaj ndryshimeve. Të respektuar ndaj njerëzve që na rrethojnë, mbështetës dhe të zotë të punojnë në grup. Bereqet është ndër sektorët e parë në Shqipëri dhe vazhdon të rritet duke i dhënë përparësi cilesise dhe sherbimit ne kete fushe. Kompania jonë vazhdon të konfirmojë veten duke gatuar ushqim, shpërndarë etj. Nga viti 2000 besojmë se kemi pasur një ndjekje pozitive nga ana e klientëve. Në mjediset ku ne shërbejmë, përparësi kemi principet e punës dhe ndjekjet e mirefillta te standarteve nderkombetare te sigurise dhe cilesise.

më shumë